a FENG SHUI - FEEL YOUR SOUL

A „Kuckó13” fűszere egy olyan koncepció, amely mélyen inspirálódik a feng shui ősi bölcsességéből, és ezt a bölcsességet magasztos módon ötvözi a modern környezetépítészet és design esztétikájával, azáltal, hogy törekszik a harmonikus energiák összehangolására és a pozitív élmények elősegítésére….
A feng shui – szó szerinti fordításban „szél és víz”) egy olyan lakberendezési irány, amiben olyan otthont rendezhetsz be, ahol jól érzed magad, kipihent és energikus lehetsz, és lehetőséged van fejlődni, beteljesíteni álmaidat…
Természetes és harmóniát árasztó helyre léptél, ahol az erdő ölelésében található kis házikó úgy van kialakítva, hogy a fengshui alapelvei szerint garantálja a békét és az egyensúlyt.

".... garantálja a békét és az egyensúlyt."

Ebben a kis menedékben, ahol az első lépésnél már érezheted a nyugalmat árasztó környezetét. Az erdő hangjai és a természet harmóniája itt összefonódik a belső térrel. Ahogy belépsz, az elrendezés és a berendezés minden apró részletében követi a fengshui elveit, hogy megteremtse a harmonikus egyensúlyt és a pozitív energiát.

A bejáratnál üdvözölnek az életet árasztó zöld növények és a természetes fény, melyek meghívják a frissességet és a vitalitást. A tér kialakításakor ügyeltünk arra, hogy az energiák szabadon áramoljanak, és a bútorok elhelyezése olyan legyen, hogy támogassa a nyugalmat és a tisztaságot.

A szobákban a föld színei és a természetes anyagok uralkodnak, melyek segítenek földelni és kiegyensúlyozni az itt tartózkodókat. A kényelmes ülőalkalmatosságok és az egyszerű, mégis szép tárgyak megteremtik a harmóniát és a melegséget.

A környezet és a házikó közötti kapcsolatot erősítjük az ablakokon át beszűrődő természetes fény és a kilátások által. Az összhang és az egység érzése mindvégig kísér majd itt tartózkodásod alatt.

"...ügyeltünk arra, hogy az energiák szabadon áramoljanak..."

Ez a kis fengshui alapú erdei házikó arra szolgál, hogy nyugalmat és harmóniát hozzon az életedbe, egy olyan hely, ahol összekapcsolódhatsz a természettel és önmagaddal is.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a szakembernek aki ebben közreműködött keressétek Őt bizalommal.

Madarász Gabriella – e-mail: gaand7115@gmail.com

az Apartmanról

Intuitive Spatial Design

Felszereltség:

A ház alapterülete 72 nm a két külön hálónak nappalinak és két külön fürdőnek köszönhetően egy kis család vagy baráti társaság (hat fő) együttes érkezése esetén is mindenkinek biztosított a kényelmes alvás.

the PASSION room Itt a tér maga a szerelem és szenvedély, a harmóniát ez adja, élvezd ki.

the WEALTH room Karrier, gazdagság, siker, mantrák amivel álomba ringatod magad, majd valósággá válik.

Két külön fürdő– a földszinten és az emeleten

✔ Nappali
✔ Wifi
✔ Netflix
✔ Konyha
✔ Kávéfőző
✔ Étkező
✔ Kert
✔ Dézsa

A pihenésetek kiteljesedését a kerti dézsa fürdőnk koronázza meg. Egy autentikus dézsa parajdi sós vízzel igazán lélekmelengető akár reggeli madárcsicsergésben akár a csillagos égboltot nézve lazítotok benne.

Programok

karnyújtásra a természettől

Ha kirándulni támadna kedvetek a környéken számos lehetőség van.
Pár általunk ajánlott hely egy frissítő sétára:
-Öreg tó,
-Cseke tó,
-Kálvária -domb

Reggelizők

napindító ötleteink

Ha kimozdulnátok, a városban számos lehetőségetek van a gasztrózásra is:

2890, Tata, Hajdú u. 36.

Puritán kávéház
2890, Tata, Ady Endre út 39.

Turay Pincészet (előre foglalás szükséges)
2836 Baj Szőlőhegy Szent Andrási út 39.

(Google link)

Ebéd/vacsora

délutáni elfoglaltságok

Déltől estig pedig ide érdemes ellátogatni enni-inni:

PizzaLab
2890, Tata, Hősök tere 12.

Balentino
2890,Tata, Ady Endre utca 9.

Platán Étterem
2890, Tata, Kastély tér 6.